طرز تهیه باقالا قاتق

هم اکنون در مجله آنلاین آنتی پسورد با عنوان طرز تهیه باقالا قاتق در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از غذاهای شمالی باقالا قاتق می باشد که این غذای خوشمزه نه تنها در شمال بلکه تو کل کشور توانسته محبوبیت پیدا کند .

و جز یکی از غذاهای بسیار خوشمزه محلی باشد .

این خورش سریع حاضر میشه و بسیار خوشمزه می باشد . بهتر است یک بار این غذای خوشمزه را امتحان کنید .

مواد لازم :

سیر رنده شده : ۲ الی ۳ قاشق مرباخوری

باقلا پاک شده : ۲ پیمانه

تخم مرغ : ۲ عدد

زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل : به میزان کافی

کره : ۲۰ گرم

شوید خشک : ۲ قاشق غذاخوری

مراحل پخت :

ابتدا یک مایتابه آورده و روغن کافی را داخل آن می ریزیم .

سپس سیر رنده شده و یا کوبیده شده را در آن می ریزیم و می گذاریم که خوب تفت داده شود .

فقط تا جایی سیر را تفت دهید که بوی سیر بلند شود زیرا این سیر در طی مراحل پخت تفت داده می شود ممکن است بسوزد پی فقط بوی سیر بلند شد کافی است .

حالا باقالی ها را پوست می کنیم و به سیرمان اضافه می کنیم و حدودا ۲ دقیقه با سیرمان تفت می دهیم .

حالا زردچوه که ادویه اصلی این غذا است را به مواد اضافه کرده و خوب تفت می دهیم .

حالا نوبت شوید خشک شده است . شوید را به مواد اضافه می کنیم اگر پرشوید دوست دارید ۲ قاشق شوید بریزید . و اگر کم دوست دارید ۱ قاشق بریزید .

حالا کل مواد را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید .

از آنجایی که باقالی زود می پزد و زمان پخت این خورش نیم ساعت بیشتر زمان نمی بره پس آب این خورشت را کم بریزید .

حدود ۲ لیوان آب جوش کافی است اضافه کنید و سپس کره را به آن بیفزایید .

حالا در قابلمه را بزارید و بگذارید حسابی بپزه و آبش نیز کم شود .

در پایان وقتی خورشت شما پخت نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در آخر تخم مرغ ها را داخل خورش میشکونیم .

و میگذاریم تا تخم مرغ ها خوب بپزد و سفت شود .

بعد از اینکه تخم مرغ شما سفت شد دیگه خورش شما آماده می باشد

می توانید نوش جان کنید .

نحوه پخت باقالی قاتق

طرز تهیه باقالا قاتق

طرز تهیه باقالا قاتق

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

مشخصات

دانـــــلود

  • 68 views

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *